Handelsbetingelser

For at handle på Feminint.dk skal du være over 18 år. Er du mindreårig, kræver det forældrenes tilladelse. 
Ved eventuelle uoverensstemmelser, følger vi generelle reklamationspolitik.

Ordrebekræftelse
Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig en bekræftelse på e-mail. Kontroller altid at din bekræftelse er korrekt. Kontakt os hurtigst muligt hvis der er en fejl.

Leveringstid

Normalt er der en leveringstid på 2-4 arbejdsdage (hverdage) efter vi har modtaget din bestilling. Levering sker med Postnord og vi tilbyder altid fri fragt. Ordre som modtages inden kl. 14:00 (Omhandler kun produkter som findes på lager) sendes som regel samme dag. Skulle ordren af en eller anden grund være midlertidigt udsolgt eller ikke i stand til at blive leveret inden for denne tidsramme, kontaktes kunden så hurtigt som muligt med en ny leveringstid. Køberen har ret til annullere købet hvis den nye leveringstid ikke er acceptabel.

Uden for EU debiteres eventuelle toldafgifter, til dig som kunde. Gælder også toldomkostninger i forbindelse med returpakker.

Transport

Feminint sender alle breve og pakker med PostNord AB. Hvis varen er beskadigt elller ikke er nået frem til dig, skal du kontakte os omgående via mail til info@feminint.se

Pris
Priserne er inklusiv moms på 25%. Feminint forbeholder sig retten til at ændre priser i forhold til ændringer i valuta, skat, afgifter eller lignende. Disse prisændringer sker umiddelbart så snart Feminint ser det nødvendigt. Feminint forbeholder også retten for eventuelle forkerte priser.

Betalingsmuligheder
Bank/Kreditkort - Hos os kan du betale sikkert med VISA eller Mastercard. Transaktionen håndteres sikkert ved hjælp af 3D Secure-teknologien af DIBS. Omkostninger: DKK 0,-.

Bytte- & Returret
Her på Feminint.dk vil vi selvfølgelig have at du er tilfreds med dit køb. Derfor giver vi dig altid 30 dages returret. Den eneste betingelser er at varen skal returneres i samme tilstand, dvs. At den ikke må være brugt. Vedlæg altid original emballage og mærke-tags.

Visse varer udelukket fra retten til at returnere eller bytte, når de er klassificeret som intime produkter. Disse produkter er:

  • Trusser og underbukser (gælder ikke shapewear).
  • Bikini underdele og badedragter.
  • Strømper og strømpebukser.
  • Selvklæbende produkter som anvendes direkte på huden. (For eksempel selvklæbende stropløse bh'er og brysttape).
  • Produkter med forseglede emballage.


Sådan her gør du ved returnering:
1. Download og udskriv vores returblanket. Udfyld blanketten og send den sammen varen/varerne.
2. Tænk på at du har ansvaret for at varen er godt beskyttet indentil varen er tilbage hos os. Pak varen godt ind. Varerne skal returneres i orignal emballage med det specielt fremstillet emballage, som er beregnet til at beskytte produktet. Læg efterfølgende varen i den transportemballage som du modtog produktet i. Har du ikke denne emballage, så kan du naturligvis bruge et tilsvarende i stedet. Husk derfor at gemme emballagerne i 30 dage hvor returretten glæder. Der må ikke tapes på produktemballagen.
3. Vi foreslår at du sender returnering som postpakke eller anbefalet, som begge er metoder der kan spores. Husk at gemme kvitteringen!

Når returnering er blevet godkendt, udbetaler vi dine penge. Hvis du har betalt med betalingskort/kreditkort, tilbagebetaler vi pengene på dit kort. BEMÆRK! Normalt tager det to uger fra det tidspunkt du sendte varen retur før du modtager nogen tilbagebetaling. I særlige tilfælde kan det tage op til 30 dage, som er den maksimale tid ifølge lovgivningen. Har du valgt at betale med SVEA, krediterer vi din fakture eller afbetaling.

Reklamationret

Dine varer forlader vores butik i perfekt stand. Modtager du en defekt vare, skal du kontakt os hurtigst muligt men ikke senere end 60 dage. Vi betaler selvfølgelig for fragten samt reklamationer.

Uafhentede varer
Alle forsendelser, der ikke er afhentet vil Feminint opkræve et gebyr af kunden. Gebyret udgør omkostningerne: returfragt, administrationsgebyr og håndtering - sammenlagt fra i alt 250 kr.


Endelig
Her på Feminint ønsker selvfølgelig at du er tilfreds med dit køb og vores service, så du bliver en glad og fast kunde!